Live Live

Assaidi terug in wedstrijdselectie FC Twente

Gepubliceerd: Donderdag 17 januari 2019 15:11

Assaidi terug in wedstrijdselectie FC Twente

Oussama Assaidi maakt vrijdag tegen Jong FC Utrecht voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie van FC Twente. De aanvaller was negen maanden uit de roulatie vanwege kraakbeenproblemen in de knie.

Assaidi speelde vorig seizoen voor het laatst voor Twente. Dat was op 29 april 2018 in de wedstrijd tegen Vitesse, waarin de Enschedeërs degradeerden. Hij speelde toen al een tijdje met knieklachten. Na het seizoen werd hij geopereerd. Vlak voor het nieuwe jaar merkte Assaidi al op dat zijn streven was om in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht weer aan te sluiten bij de groep. Vorige week in het oefenduel tegen het Duitse Lotte maakte hij zijn rentree. Hij speelde toen een half uur mee.

Of Assaidi vrijdagavond ook daadwerkelijk in actie gaat komen, is nog even de vraag. „We moeten even afwachten of er vrijdagmorgen een reactie is zijn knie na de training van donderdag”, aldus trainer Marino Pusic. De oefenmeester heeft daarom voor de zekerheid een extra aanvaller opgenomen in de selectie.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman

Deel deze pagina: