Live Live

Aangeslagen Stefan Thesker: ‘Als je de goals zo weggeeft, kun je niet winnen’

Gepubliceerd: Zaterdag 14 april 2018 20:43

Aangeslagen Stefan Thesker: ‘Als je de goals zo weggeeft, kun je niet winnen’

FC Twente verloor zaterdagavond in Den Haag en zag daarmee de kansen op handhaving nog verder slinken. Thuisploeg ADO was met 2-1 te sterk, terwijl de Tukkers nog wel op voorsprong kwamen. Een stille Stefan Thesker baalde na afloop als een stekker voor de camera van FOX Sports.

Volgens de Duitse verdediger was er in eerste instantie niks aan de hand voor de Tukkers. ,,We begonnen heel goed en kwamen terecht op voorsprong. Maar als je de goals zo weggeeft, kun je niet winnen”, aldus Thesker. FC Twente incasseerde de gelijkmaker vlak voor het rustsignaal, maar volgens Thesker was de sfeer in de rust goed. ,,Het doelpunt kwam door een individuele fout, daar kun je weinig aan doen op dat moment. Het belangrijk was dat we goed stonden, maar in de tweede helft hebben we te weinig balbezit gehad. ADO kwam veel sterker uit de kleedkamer, terwijl ons gevoel nog goed was.”

Thesker baalde zichtbaar van de nederlaag. ,,We winnen 99 procent van de duels, maar geven twee kansen weg en je staat weer met lege handen.” Dat Twente zich nu niet meer direct kan veilig spelen, deerde de verdediger niet. ,,Daar had ik al geen rekening meer mee gehouden.”

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Deel deze pagina: