Live Live

Juniorreporter Merve en wijkreporters Jenne en Paul beste reporters Enschede

Gepubliceerd: Donderdag 01 februari 2018 13:15

 Juniorreporter Merve en wijkreporters Jenne en Paul beste reporters Enschede

ENSCHEDE – Juniorreporter Merve Aslan en wijkreporters Paul Snellink en Jenne van der Velde zijn verkozen tot beste reporters van Enschede. Middels een verkiezing op facebook konden kijkers van het tv-programma Jij in de wijk stemmen op hun favoriete junior en favoriete wijk reporter.

Winnares en tevens juniorreporter Merve komt uit de wijk Wesselerbrink en maakt met veel plezier de filmpjes. Merve heeft via een maatschappelijke stage meegedaan aan het tv-programma Jij in de wijk. Wekelijks maakte zij filmpjes over verschillende onderwerpen. Wijkreporters Jenne en Paul maken als wijkreporters items over de wijk Helmerhoek. De reporters zijn blij met de winst: ‘We krijgen best veel reacties en er gebeurd veel hier in de wijk Helmerhoek,’ zegt Paul. Inmiddels hebben de winnaars ook al een eigen Youtube kanaal waar zij wekelijks filmpjes op zetten.
 Voor de verkiezing tot wijkreporters en juniorreporters kon er een week lang gestemd worden. De reporters zijn genomineerd op basis van originaliteit, kwaliteit, presentatievaardigheden en actualiteit. De winnaars werden goed in het zonnetje gezet en krijgen een rondleiding bij de NOS en bij Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het mediapark in Hilversum.

Jij in de wijk is elke donderdagavond te zien op de zender 1Twente (voorheen TV Enschede FM) en online te volgen via facebook/jijindewijk.

Deel deze pagina: