Live Live

'Goedemiddag Enschede' stopt bij 2000ste radio-uitzending

Gepubliceerd: Zaterdag 08 september 2018 12:48

'Goedemiddag Enschede' stopt bij 2000ste radio-uitzending

Voor de tweeduizendste en laatste keer presenteert radiomaker Jeffrey Veld deze zondag het programma Goedemiddag Enschede bij de lokale omroep 1Twente. Hij sluit af met een feestje.

Het programma begon vijf jaar geleden als vaste ochtendshow bij - toen nog - Enschede FM. Na verloop van tijd is Veld gevraagd om er ook een programma op de zondagmiddag van te maken. Tussen 12.00 en 14.00 uur is Goedemiddag Enschede sindsdien elke zondag te horen. 

Artiesten
De laatste uitzending is extra lang, van 12.00 tot 16.00 uur. Voor deze allerlaatste uitzending heeft Veld diverse artiesten uitgenodigd die de afgelopen jaren acte de présence hebben gegeven. Stef Ekkel, Bianca Frieling, Maria Goosen, Melissa Smilda, Evert Wolters, Spang, Henk & Jeanette, Jessy Arjaans, Wimmie Bouma, Jaman, Johny Bolk, Richard Duinkerk en Evert Wolters schuiven aan. Met Rene Karst en huisvriend van de show Jannes wordt telefonisch contact gelegd. Willie Oosterhuis is het eerste uur de sidekick van Jeffrey en chefkok Sjors Riewald (die al vijf jaar zijn eigen rubriek heeft) komt live in de studio.

Jeffrey Veld stopt niet definitief met radiomaken. Binnenkort wordt zijn nieuwe project bekend gemaakt. De laatste uitzending van Goedemiddag Enschede is zondag van 12.00 tot 16.00 uur op 105.1 FM of via 1twente.nl.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, archieffoto: Frans Nikkels

Deel deze pagina: