Live Live

'Dreamteam' Lama's in oktober naar Wilminktheater in Enschede

Maandag 20 maart 2017 15:14

'Dreamteam' Lama's in oktober naar Wilminktheater in Enschede

De Lama's keren terug naar de plek waar ze het vak hebben geleerd. In aanloop naar hun shows in de Ziggo Dome, in november, warmen de improvisatiespecialisten zich op in onder andere het Wilminktheater in Enschede.

Op vrijdag 6 oktober zullen de Lama's naar Enschede komen. Onder leiding van presentator Patrick Lodiers starten Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai hun tour De Lama's - Afstoffen & Warm Spelen: Ieniemienietheatertour.

Aftrap
De tour wordt afgetrapt op 29 september in het Chassé Theater in Breda. "Terug naar de plek waar het allemaal begon en waar we het vak geleerd hebben", aldus de vier. In anderhalve maand tijd zullen de heren ook langs Heerlen, Doetinchem, Rotterdam, Apeldoorn en Scheveningen toeren. "Dit is de magie van het Dreamteam", stelde Lodiers al eerder vast.

Back in Action
De Lama's, die tussen 2004 en 2008 op televisie grote successen boekten, kondigden eind vorig jaar aan dat ze na negen jaar weer in de originele samenstelling bij elkaar zouden komen voor de Back in Action-show in Ziggo Dome op 2 november. De belangstelling was zo enorm dat de vier er onmiddellijk drie shows aan toevoegden op 3 (avond) en 4 november (middag en avond). De shows op 2 en 3 november zijn inmiddels uitverkocht. De kaartverkoop van Afstoffen & Warm Spelen: Ieniemienie theatertour gaat via de theaters.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM. Foto: Carlo ter Ellen

Deel deze pagina: